HSF Logistics blijft verduurzamen!

Bij HSF Logistics blijven we bezig met duurzaamheid en met de komst van twee IVECO S-WAY NP’s zetten we in op het gebruik van vloeibaar aardgas als alternatief voor het gebruik van diesel.

Als toonaangevende expert op het gebied van gekoelde voedsellogistiek nemen we onze verantwoordelijkheid. Daarom reden er sinds vorig jaar al vier IVECO LNG-trucks bij Eurofresh Logistics GmbH.

HSF Logistics Winterswijk voegt daar nu ook twee IVECO S-WAY NP’s aan toe. Daarmee zetten we de verduurzaming van ons wagenpark verder door. Volgens IVECO stoten de nieuwe LNG-trucks namelijk 10% minder CO₂, 90% minder stikstofdioxide (NO₂) en 95% minder fijnstof uit dan een vergelijkbare dieseltruck. Over duurzaam gesproken!

Een ander groot voordeel van de IVECO S-WAY NP’s is dat de LNG-trucks beschikken over een maximaal haalbare actieradius van maar liefst 1.600 kilometer! De aanwinsten zijn daarnaast Piek-gecertificeerd. Geluidsoverlast wordt daardoor tot een minimum beperkt.

Wil jij ook werken bij een transportbedrijf waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat? Kijk dan op deze website op de pagina met beschikbare vacatures. Of rij een dag mee met één van onze chauffeurs. Maar je kunt natuurlijk ook direct reageren!