Veelgestelde vragen

Uiteraard dien je als chauffeur in het beroepsgoederenvervoer te beschikken over de juiste rijbewijzen (C en CE) en de vakbekwaamheid (code 95) dient zichtbaar op het rijbewijs te zijn bijgeschreven. Wij maken echter ook graag kennis met de beginnende chauffeur, of wanneer jij je wilt laten omscholen tot chauffeur. Uiteraard verbinden wij voorwaarden aan het bieden van een opleiding.

Daarnaast dient een DFDS chauffeur een hoog verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. DFDS begeeft zich in de logistieke branche voor voedsel. Werken met voedsel vereist een strenge discipline en naleving van procedures en regels, uiteraard vergt dit het één en ander van onze chauffeurs.

Zolang de vacature op de site staat, kun je solliciteren. Zodra een vacature ingevuld is, wordt deze van de site verwijderd. Je kunt er dus van uit gaan dat de vacatures op onze site actueel zijn.

Wij proberen zo volledig mogelijk te zijn in onze vacatureteksten. Mocht je toch nog een vraag hebben over de functie-inhoud, dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM, dit kan op verschillende manieren (link naar whatsapp, terugbellen, infoformulieren, enz.). Salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en dergelijke worden besproken in het afrondende gesprek van de sollicitatieprocedure.

Bij de eerste selectie kijken we vooral naar relevante opleiding en werkervaring. Jouw motivatie staat echter voorop!

Wij streven er naar je zo spoedig mogelijk inhoudelijke reactie te geven op jouw sollicitatie, doorgaans lukt dit binnen twee weken. Een ontvangstbevestiging van een sollicitatie, of een terugkoppeling op een vraag via de verschillende mogelijkheden (link naar whatsapp, terugbellen, infoformulieren, enz.) ontvang je uiteraard sneller.

Ben je geïnteresseerd in werken bij DFDS? Kijk dan eerst op ons actuele vacatureoverzicht. Staat er op dit moment geen interessante vacature voor je bij?  Uiteraard kun je een open sollicitatie aan ons richten.

Jazeker, we hebben ook parttime mogelijkheden die met je afgestemd kunnen worden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Staat je vraag er niet bij?

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen