Over DFDS

DFDS: we move for all to grow

Betrouwbaar, oplossingsgericht en vriendelijk; dat is wat onze klanten zeggen over DFDS Logistics. Dat hebben wij te danken aan onze gedreven en gepassioneerde collega’s! Onze medewerkers zijn hét visitekaartje voor onze organisatie en daar zijn wij trots op!

Zonder onze collega’s konden wij niet uitgroeien tot de specialist op het gebied van geconditioneerd levensmiddelenvervoer die we nu zijn. Een service gerichte organisatie met een rijke historie en trots in het DNA. Daar waar wij als team met passie samenwerken, elke dag weer. Dat geldt voor elke medewerker; onze helden op de weg, de packaging medewerkers die ontzorging middels emballagemiddelen mogelijk maken, de puzzelaars op onze planning, daadwerkelijk elke medewerker draagt bij aan ons succes!

Wil jij ook werken in een no-nonsense transportbedrijf waar er nog echt samengewerkt wordt en jij geen nummer bent? Solliciteer dan nu!

  • Geconditioneerd vervoer door heel Europa

    Wij denken graag mee in logistieke oplossingen.

  • DFDS biedt een logistieke totaaloplossing

    DFDS Logistics beschikt over eigen EG gecertificeerde koel- en vrieshuizen, een ultramodern wagenpark, state-of-the-art reinigingsinstallaties en full-service emballagesystemen. Hierdoor is DFDS Logistics een toekomstgerichte totaalpartner.

  • Vervoer, op- en overslag in heel Europa

    Vanuit onze logistieke centra in Nijmegen en Winterswijk, met ondersteuning vanuit de brede DFDS organisatie, zijn wij in staat de continuïteit te bieden die onze opdrachtgevers wensen en zorgen wij voor een wezenlijke bijdrage aan de versterking van hun concurrentiepositie in de voedingsmiddelenbranche.