Jorrit DC medewerkers HSF Logistics winterswijk

Jorrit DC medewerker

Kansen krijgen

Jorrit volgt de mbo-opleiding Manager Transport en Logistiek en zocht acht maanden geleden een stageplaats. “Ik dacht meteen aan DFDS. Ze reageerden positief op mijn sollicitatie en spraken gelijk over doorgroeimogelijkheden. De eerste stappen zijn al gezet. Zo werk ik nu naast mijn school twee dagen per week als vaste medewerker op het distributiecentrum.”

Jorrit motiveert graag zijn studiegenoten om bij DFDS te gaan werken. Want volgens de student wordt er goed voor hem en zijn collega’s gezorgd en kun je genoeg uren maken om lekker te verdienen. Wat het werk zo leuk maakt, is de afwisseling. Zo vertelt Jorrit dat de uren voorbij vliegen. “Laden, lossen, orderpicken en ompakken. Ik doe dit niet alleen natuurlijk, met collega’s vormen we een team. De een geeft aan, de ander pakt in, de volgende labelt enzovoorts. We maken lol met elkaar, maar nemen ons werk wel serieus. Want met elkaar zorgen wij ervoor dat klanten verzekerd zijn van veilige kwaliteitsproducten. Ik ben er trots op dat door mij in Europa en daarbuiten goed en veilig vlees wordt bezorgd.”

Mooie diensten

Het is duidelijk dat Jorrit een warm hart heeft voor de zaak en de klant. Zo vertelt hij enthousiast dat DFDS de klanten brede mogelijkheden biedt in koel- en vriestransport. “Zelfs met één pallet is de klant al aan het goede adres. DFDS biedt mooie diensten zoals specifieke productwensen, pakmanieren of emballagereiniging. Daar zorgen wij dan samen voor.”

Kwestie van aanpakken

De gedreven Jorrit ziet zijn toekomst rooskleurig tegemoet. Zijn route heeft hij al uitgestippeld. “Volgend jaar hoop ik mijn stage te volgen op de afdeling planning. Daarna zou ik graag willen doorstromen naar een leidinggevende functie om uiteindelijk manager te worden. Die kansen geven ze bij DFDS wel. Het is een kwestie van aanpakken en uitvoeren!”