HR adviseur Gelderland

Wil je een waardevol onderdeel zijn van de essentiële infrastructuur die alle landen in heel Europa maar ook daarbuiten bedient? Zoek je een functie waarin je zelf de richting kunt bepalen en een daadwerkelijke impact hebt op de ontwikkeling van onze organisatie? 

Als dat zo is, dan zou je de nieuwste aanwinst voor ons HR-team kunnen zijn als HR Advisor voor onze locaties in Nijmegen en Winterswijk.   

Verantwoordelijkheden
 • Verzuim en vitaliteit;
 • Leren en ontwikkelen;
 • Werving & selectie;
 • Strategische Personeelsplanning en Inclusiviteit;
 • Arbeidsvoorwaarden.
Over de functie

DFDS groeit! De afgelopen jaren hebben wij diverse logistieke organisaties overgenomen wat voor een enorme ontwikkeling in ons personeelsbeleid heeft gezorgd. Wij zoeken een HR Advisor die ons gaat helpen om zowel de uitwerking als implementatie van dit beleid lokaal uit te rollen.  Je werktsamen met onze locaties/ collega’s verspreid over het land.

Je gaat onze lijnmanagers coachen om effectieve oplossingen te vinden en ervoor te zorgen dat ze alle tools krijgen die ze nodig hebben om op de bestmogelijke manier te kunnen werken. Daarnaast ga je een bijdrage leveren aan een aantal landelijke HR-projecten. Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving in de Logistiek.  Je komt terecht in een HR-team van ongeveer 15 medewerkers in heel Nederland, waarbij er veel ruimte is voor jouw eigen inbreng. 

Wij denken dat de sterkste teams gebouwd zijn op diversiteit en inclusiviteit. Contrasterende meningen, gevarieerde vaardigheden en sterke karaktershalen het beste in ons allemaal naar boven. Met dit in gedachten zoeken wij iemand met de volgende kwalificaties:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur;
 • Je bent communicatief sterk waardoor je makkelijk kunt schakelen tussen diverse functies;
 • Wij zoeken een collega die het leuk vindt om zowel operationele werkzaamheden maar ook projecten weet uit te voeren;
 • Oplossingsgerichte mindset, resultaatgericht en flexibel;
 • Teamspeler;
 • Vloeiend in Nederlands en een goed niveau Engels.
Werken bij DFDS

Als je bij ons werkt, willen we graag dat je jezelf ontwikkelt en doorgroeit. We moedigen je aan om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden en perspectieven te ontwikkelen.  

 • DFDS biedt een competitief salaris pakket;
 • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden;
 • Collectieve zorg verzekering;
 • Meevaren op onze passagiersschepen;
 • Een financieel sterk bedrijf met de ambitie om te groeien en de focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Zijn wij een match? Solliciteer dan nu!

Als je denkt dat jouw persoonlijkheid, vaardigheden, ervaring en ambitie bij deze functie passen, horen we graag van je. Stuur ons jouw motivatie en c.v. en wie weet ontmoeten wij elkaar snel!  Als je nog vragen hebt over de functie of organisatie, neem dan vooral contact op met Ina van Putten, HR Manager, +31 6 82096080.   

We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods – more than 11,000 colleagues, all committed to transforming our business into a greener and more digitised operation. We are proud of our role as part of the critical infrastructure serving customers and communities across Europe and further afield. Be part of DFDS and be part of the movement.

Crossdock Medewerker / Heftruckchauffeur

DFDS logistics Wijchen heftruck chauffeur

DFDS Warehousing Wijchen, onderdeel van DFDS Logistics, is een klantgerichte logistiek dienstverlener met een specialisatie op het transport naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland en warehouse operaties.

Wij zijn een innovatieve, vooruitstrevende organisatie, met vooruitstrevende  transport- en warehousemanagementsystemen waar kwaliteit en klanttevredenheid onze speerpunten zijn.

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een: Medewerker Cross Dock M/V

Heb jij ervaring in een dynamische Cross Dock omgeving met veel groupage zendingen en is het werken onder tijdsdruk  jou niet vreemd. Dan zijn wij opzoek naar jou.

In de rol van cross dock medewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat de vrachtwagens zo efficiënt mogelijk worden geladen en dat de vrachtwagens tijdig en op een verantwoorde manier kunnen vertrekken.

Je werkt samen in een team van ongeveer 15 medewerkers, samen hebben jullie hetzelfde doel. 

Beschik je over een MBO werk- en denkniveau, en heb je meerdere jaren ervaring in een op een cross dock operatie en heb je ervaring met het beladen van trailers, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie voor wisselende dag-, en avonddiensten binnen een gemotiveerd team van vakkundige collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris en mogelijkheden tot het volgen van cursussen/trainingen.

Ga jij de uitdaging aan? Mail dan je brief en CV naar ankni@dfds.com of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Gepensioneerde chauffeurs (nationaal of internationaal)

DFDS Wijchen zoekt gepensioneerde vrachtwagenchauffeurs (nationaal of internationaal)

DFDS Wijchen gevestigd in Wijchen is een logistiek dienstverlener en transporteur met alle specialismen op logistiek gebied onder 1 dak. Als deelladingspecialist bieden wij een volledig begeleid transport voor tijd kritische, hoogwaardige en/of kwetsbare goederen! Heb jij een passie voor transport?

Over de functie

Wij bieden een functie aan waarbij je als chauffeur verantwoordelijk bent voor het transport van groupage vervoer met een tautliner. Je rijdt voornamelijk door Nederland en \ of Groot Brittannië en zorgt dat de goederen bij onze klanten worden opgehaald of afgeleverd. Kortom, een uitdagende functie waarbij geen dag en week hetzelfde is! Bent je nog te energiek om thuis te zitten en vindt jehet leuk om nog deel te nemen aan het arbeidsproces en zo af en toe nog lekker de weg op te gaan? Dan is dit wellicht de ideale functie. Het betreft een functie op oproepbasis.

De ideale kandidaat
 • Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;
 • Je spreekt Nederlands en / of Engels;
 • Is representatief, klantgericht en zelfstandig.

Vind je het leuk om bij ons te komen werken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het transport? 

Dan bieden wij jou een uitdagende baan met passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Beroepsgoederenvervoer. 

Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij ons krijg je het allemaal in één job; ‘DFDS Delivers’. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie. Wat zijn die van jou? Vertel het ons en solliciteer op deze functie! Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ankni@dfds.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker chauffeursontvangsten

Medewerker chauffeursontvangsten

Als medewerker chauffeursontvangsten ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst voor alle chauffeurs. Samen met jou collega’s zorg je voor het efficiënt en adequaat afhandelen van de vragen van de chauffeurs, planners en teamleiders. Jij bent namelijk de centrale plek in de organisatie waar alle afdelingen naartoe komen en van waaruit de goederenstromen gecoördineerd worden.

Wat ga je doen

Je bent onder andere verantwoordelijk voor de lane- en dockplanning alsmede het coördineren van de los-laadactiviteiten. Je vindt het leuk om logistiek administratieve werkzaamheden te verrichten. Je hebt ook al enige ervaring met vrachtdocumentatie en kan goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Je kan tegen een hectische werkomgeving, het kan soms druk zijn met binnenkomende chauffeurs! Jouw goede communicatieve vaardigheden komen in deze functie goed van pas.

Ook denk je mee over procesverbetering. Zie je werkzaamheden of processen die geoptimaliseerd kunnen worden, dan ben jij niet bang om dit aan te pakken en vind je het een mooie uitdaging om het naar een hoger niveau te tillen.

Wij bieden je:
 • Een marktconform salaris op basis van ervaring;
 • Een afwisselde, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische bedrijf;
 • Je werkt samen in een hecht team met leuke collega’s.
Wat vragen van je dat je:
 • Enige ervaring hebt binnen de transport en logistiek;
 • Redelijk kan communiceren in het Engels en Duits (i.v.m. internationale chauffeurs);
 • Fulltime beschikbaar bent voor een langere periode;
 • Geen moeite hebt met wisselende diensten (08:00 / 22:00);
 • Stressbestendig bent;
 • Communicatief je mannetje/vrouwtje staat en overzicht weet te bewaren.

Ben je fulltime beschikbaar en heb je zin in een afwisselende functie? Reageer dan snel op deze mooie functie!

Reachtruck chauffeur

Ben jij onze nieuwe collega die samen met ons wil gaan werken in ons gloednieuwe warehouse in Wijchen?

DFDS Wijchen verzorgt de opslag en het picken van de orders van hoogwaardige goederen voor onze klanten in o.a. de food sector, medische wereld en elektronica.

Wij zijn op zoek naar reachtruck chauffeurs die met ons de uitdaging willen aangaan om er dagelijks voor te zorgen dat alle logistieke wensen van onze klanten op een zorgvuldige manier uitgevoerd worden.

Als reachtruckchauffeur ga je de volgende werkzaamheden verrichten:
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het plaatsen van de goederen van onze klanten in onze stellingen;
 • Je signaleert en meldt eventuele onregelmatigheden, schades, manco’s en mogelijkheden tot verbeteringen in de processen;
 • Het controleren en gereed zetten van de binnengekomen en uitgaande goederen;
 • Ondersteunen bij en uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op alle afdelingen.
Functie-eisen ten aanzien van opleiding en ervaring:
 • Ervaring met het werken met een reachtruck;
 • Je bent nauwkeurig en zorgt dat de goederen met precisie in de stellingen worden geplaats;
 • In team verband zelfstandig kunnen werken.
Vind je het leuk om bij ons te komen werken dan bieden wij je nog het volgende:

Een contract bij DFDS Wijchen met de intentie om dit uiteindelijk te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Je gaat een marktconform salaris verdienen met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Heb je nog geen heftruck- of reachtruck certificaat, dan gaan wij jou erbij helpen. 

Ben je geïnteresseerd?

Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil je graag onderdeel zijn van ons gezellige team? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar ankni@dfds.com of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Logistiek medewerker

DFDS logistics Wijchen logistiek medewerker

Ben jij onze nieuwe collega die samen met ons wil gaan werken in ons gloednieuwe warehouse in Wijchen?

DFDS Wijchen verzorgt de opslag en het picken van de orders van hoogwaardige goederen voor onze klanten in o.a. de food sector, medische wereld en elektronica.

Wij zijn op zoek naar warehouse medewerkers die samen met een enthousiast team er voor gaan zorgen dat de orders van onze klanten perfect samengesteld en verstuurd worden.

Wat ga je doen als warehouse medewerker?
 • Je zorgt dat alle orders van klanten correct worden samengesteld door het picken van orders m.b.v. scanners;
 • Je signaleert en meldt eventuele onregelmatigheden, schades, manco’s en mogelijkheden tot verbeteringen in de processen;
 • Je controleert, checkt in en zet binnengekomen en uitgaande goederen gereed;
 • Je verzorgt het inslaan en inboeken van de binnenkomende goederen in het (WMS)-systeem;
 • Je ondersteunt bij alle voorkomende werkzaamheden op alle afdelingen.
Functie-eisen ten aanzien van opleiding en ervaring:
 • Het hebben van ervaring met goederenontvangst, verzenden, verpakken en logistieke werkzaamheden is een pre;
 • Ook het hebben van een heftruck- en reachtruckcertificaat is een pre maar is niet perse noodzakelijk;
 • Je kunt zelfstandig werken, ook in teamverband.
Vind je het leuk om bij ons te komen werken dan bieden wij je nog het volgende:

Een contract bij DFDS Wijchen met de intentie om dit uiteindelijk te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Je gaat een marktconform salaris verdienen met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Heb je nog geen heftruck- of reachtruck certificaat, dan gaan wij jou erbij helpen. 

Ben je geïnteresseerd?

Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil je graag onderdeel zijn van ons gezellige team? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar ankni@dfds.com of solliciteer direct via onderstaand formulier

Internationaal chauffeur

DFDS logistics Wijchen Internationaal vrachtwagen chauffeur

Voor onze vestiging in Wijchen zijn wij, als uitbreiding van ons team, op zoek naar een: Internationaal chauffeur

Functieomschrijving

Wij bieden een functie aan waarbij je als chauffeur (CE) verantwoordelijk bent voor het transport van groupage vervoer met een tautliner. Je rijdt voornamelijk door de Benelux naar Engeland en vertrekt op zondagmiddag of maandag ochtend. Wij geven onze wagens niet zomaar mee. Je collega’s van het crossdock zorgen dat hij veilig geladen en gezekerd is. Het is jouw taak om de spullen veilig aan de overkant te krijgen. Vanwege de rijafstanden dien je rekening te houden met 3 tot 5 overnachtingen in de week. Kortom, een uitdagende internationale functie waarbij geen dag en week hetzelfde is! Liever parttime werken, juist in de weekenden of op oproepbasis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden
 • Jij bent verantwoordelijk voor het vervoer met onze vrachtwagen.
Functie eisen
 • Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;
 • Beschikt over een geldig ADR Basis certificaat (pre) of is bereid om dit te halen;
 • Beschikt over een HACCP certificaat (pre) of is bereid om dit te halen;
 • Heeft ervaring binnen het internationaal transport of is bereid dit te leren;
 • Je spreekt Nederlands en Engels;
 • Is representatief, klantgericht en zelfstandig.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een passend salaris op basis van werkervaring;
 • Een uitdagende functie in een internationale en groeiende onderneming;
 • Een werkomgeving waar niet alleen jij als medewerker centraal staat, maar ook als persoon.
Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bij DFDS Nederland verloopt via onderstaande stappen. Tijdens de procedure hopen we je een inkijkje te geven bij DFDS Nederland, maar proberen we vooral jou te leren kennen.

Stap 1 – Sollicitatie en Selectie

Stap 2 – Sollicitatiegesprek

Stap 3 – Arbeidsvoorwaardengesprek

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of sollicitatieprocedure? Bel of app Anneke (HRM) via: +31 (0)6 40 724 835.

Planner

DFDS logistics Wijchen planner

Voor onze vestiging in Wijchen zijn wij, als uitbreiding van ons team, op zoek naar een: Planner

Functieomschrijving

Wij hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Om de verwachte groei voor te zijn, zoeken wij op dit moment een collega die van aanpakken weet.

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven kandidaat die graag aan de slag wil als transportplanner op onze planning en mede het visitekaartje is voor de High Service die we met DFDS Wijchen als standaard hanteren.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden
 • Inplannen van orders op onze auto’s op een zo efficiënt mogelijke manier;
 • Focus op NL planning;
 • Volgen van de dagelijkse ritten en zorgen dat de afspraken met onze klanten worden nagekomen;
 • Kosten efficiënt kunnen werken;
 • Oplossen van de dagelijkse zaken die voorkomen op de planning;
 • Volgen en controleren van onze sub contractor op hun performance;
 • Chauffeurs te woord staan;
Functie eisen
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de logistiek;
 • Je hebt een MBO+ werk en denkniveau;
 • Je kan goed samenwerken in teamverband;
 • Je bent in staat om continu oplossingsgericht te denken;
 • Je haalt de grootste voldoening uit een perfecte planning;
 • Je spreekt zowel Nederlands als Engels.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een passend salaris op basis van werkervaring;
 • Een uitdagende functie in een internationale en groeiende onderneming;
 • Een werkomgeving waar niet alleen jij als medewerker centraal staat, maar ook als persoon.
Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bij DFDS Nederland verloopt via onderstaande stappen. Tijdens de procedure hopen we je een inkijkje te geven bij DFDS Nederland, maar proberen we vooral jou te leren kennen.

Stap 1 – Sollicitatie en Selectie

Stap 2 – Sollicitatiegesprek

Stap 3 – Arbeidsvoorwaardengesprek

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of sollicitatieprocedure? Bel of app Anneke (HRM) via: +31 (0)6 40 724 835.

Teamleider crossdock

DFDS logistics Wijchen teamleider crossdock

Voor onze vestiging in Wijchen zijn wij, als uitbreiding van ons team, op zoek naar een: Teamleider crossdock

Functieomschrijving

Wat ga je niet doen zouden wij bijna beter kunnen vragen. Een teamleider bij DFDS in het crossdock heeft een hele sterke helicopterview nodig. Er gebeurt namelijk de hele dag van alles. Je medewerkers bestaan uit een team van 5-10 medewerkers. Jouw team zorgt ervoor dat de wagens zo vol en zo veilig mogelijk geladen worden. Jouw verantwoordelijkheid is dat alles volgens planning verloopt en de wagens veilig geladen en goed gezekerd zijn. Dat betekent dat er af en toe hectiek heerst maar jij degene bent die de rust bewaart.

Naast je helicopterview is het belangrijk dat je ervaring hebt met leidinggeven. Je weet hoe je een team aanstuurt, motiveert en er alles eruit haalt wat erin zit. Ligt er te veel werkdruk? Dan vind jij hetgeen enkel probeer om je medewerkers operationeel bij te staan. Samen bereik je toch het meeste!

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden
 • Je stuurt jouw team aan van 5-10 medewerkers;
 • Je behoudt de gehele dag het overzicht;
 • Jij en jouw team zorgen ervoor dat de wagens zo vol en zo veilig mogelijk de weg op gaan;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de navolging va de planning.
Functie eisen
 • Je bent bereid om de ene week vroeg te beginnen (8:00 uur) en de andere week laat (14:00);
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol. Bij voorkeur in de logistiek, in het magazijn of in het transport;
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit en staat stevig in je schoenen;
 • Uiteraard ben je goed in het overzicht bewaren in een hectische omgeving;
 • Je bent woonachtig in of rondom Wijchen.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een passend salaris op basis van werkervaring;
 • Een uitdagende functie in een internationale en groeiende onderneming;
 • Een werkomgeving waar niet alleen jij als medewerker centraal staat, maar ook als persoon.
Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bij DFDS Nederland verloopt via onderstaande stappen. Tijdens de procedure hopen we je een inkijkje te geven bij DFDS Nederland, maar proberen we vooral jou te leren kennen.

Stap 1 – Sollicitatie en Selectie

Stap 2 – Sollicitatiegesprek

Stap 3 – Arbeidsvoorwaardengesprek

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of sollicitatieprocedure? Bel of app Anneke (HRM) via: +31 (0)6 40 724 835.

Expediteur

Voor onze vestiging in Wijchen zijn wij, als uitbreiding van ons team, op zoek naar een: Expediteur

Functieomschrijving

DFDS BV is op zoek naar een Allround expediteur (regelneef) met een gezonde drive en een commerciële instelling om transporten te organiseren voor de dagelijkse aanvragen van onze klanten.

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven kandidaat die graag aan de slag wil bij DFDS BV, en mede het visitekaartje is voor de high service die we als standaard nastreven. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot vrijdag in dagdienst tussen 08.00 en 18.00 uur. Je bent beschikbaar voor 40 uur in de week. We bieden je een uitdagende baan in een gemotiveerd team met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei!
Samen met je team draag je bij aan onze missie: We Delivers: kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden
 • Opstellen en bewaken van de dagelijkse planning op de expeditie afdeling;
 • Het organiseren van transport en het behandelen van de dagelijkse aanvragen en het aanbieden aan onze klanten;
 • Het behandelen van offertes en natrekken;
 • Het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening en het doen van verbetervoorstellen;
 • Het signaleren en oplossen van onregelmatigheden als die zich voordoen;
 • Het monitoren van onze partners en sub-contractors op hun performance;
 • Werken aan de uitbouw en versteviging van het leveranciers netwerk in Europa.
Functie eisen
 • HBO werk en denk niveau, of MBO+ met 5 jaar werkervaring als planner of expediteur in het Europese wegvervoer.
 • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Servicegericht en oplossingsgericht kunnen denken en werken en hierin creatief zijn;
 • Affiniteit met TMS systemen;
 • Goede kennis van Excel;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre;
 • Een gezonde drive en goed in teamverband kunnen werken.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een passend salaris op basis van werkervaring;
 • Een uitdagende functie in een internationale en groeiende onderneming;
 • Een werkomgeving waar niet alleen jij als medewerker centraal staat, maar ook als persoon.
Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bij DFDS Nederland verloopt via onderstaande stappen. Tijdens de procedure hopen we je een inkijkje te geven bij DFDS Nederland, maar proberen we vooral jou te leren kennen.

Stap 1 – Sollicitatie en Selectie

Stap 2 – Sollicitatiegesprek

Stap 3 – Arbeidsvoorwaardengesprek

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of sollicitatieprocedure? Bel of app Anneke (HRM) via: +31 (0)6 40 724 835.