Monteur Terminal Workshop

Ben jij een dynamische professional en klaar om de volgende stap in je carrière te maken, waar je jouw ervaring en enthousiasme gebruikt om onze Technische Dienst & Workshop (TSW) verder uit te breiden?

DFDS Ferry Vlaardingen is op zoek naar een Monteur Terminal Workshop

Onze Monteur Terminal Workshop is een professional die op efficiënte en correcte wijze werkzaamheden uitvoert die gerelateerd zijn aan het onderhouden en repareren van het op de terminal in gebruik zijnde equipment. 

Dagelijks bezoeken meerdere schepen vanuit het Verenigd Koninkrijk onze haven in Vlaardingen. Het laden en lossen van trailers wordt door het personeel van DFDS verzorgd met Terminaltrekkers van Terberg. De inzetbaarheid van deze trekkers is belangrijk voor betrouwbaarheid van onze dienstregeling. Deze trekkers en ook alle andere interne voertuigen worden door het team van de Terminal Workshop onderhouden. Naast de terminaltrekkers zijn dat onder andere een reachstacker, 16 tons heftrucks, 2,5 tons heftrucks en bedrijfswagens (diesel en elektrisch).  

Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het behalen van een optimaal resultaat onder diverse omstandigheden waarbij veiligheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Je bent flexibel inzetbaar en innovatief. Ook ben je proactief in het meedenken bij het oplossen van problemen. Je helpt waar nodig de procedures in de TSW te verbeteren.

Het werk wordt gedaan in twee ploegendiensten en je rapporteert aan de Meewerkend Voorman.

Wij bieden je een uitdagende baan waar zelfstandigheid werken gewoon is, maar je wel een team vormt met je collega’s. De verdiensten zijn prima en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen.

Profiel: Vaardigheden, ervaring en opleiding
 •  Afgeronde MBO opleiding Voertuigentechniek/Technisch Specialist Bedrijfswagens;
 • Afgeronde APK keurmeester is een pré;
 • Affiniteit met Elektra;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal en bij voorkeur basis Engels;
 • Probleem oplossend vermogen en stressbestendig;
 • Zelfstarter en teamplayer;
 • Servicegericht en discreet.
Wat zit er in jouw DNA
 • Nieuwsgierig om te leren en te ontwikkelen;
 • Continue bezig met verbetering;
 • Passie voor de haven en technische onderwerpen.
Solliciteer nu!

Vind je de functie interessant en voldoe je aan de verwachtingen, dan horen we graag van je! Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leon van Campen, Manager TSW & Assets via levan@dfds.com of 06-20446913. De positie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld. 

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap.

Manager Planner UK

Onze afdeling Logistiek in Vlaardingen is op zoek naar een: Manager Planner UK.

Bij DFDS betekenen mensen de wereld voor ons. We streven ernaar om de beste talenten aan te trekken en te behouden, uitdagingen en kansen voor persoonlijke ontwikkeling te bieden. Wij zorgen ervoor dat je weet welk verschil je maakt voor ons bedrijf en hoe je trots kunt zijn op het bouwen van een van de grootste scheepvaart- en logistieke bedrijven van Noord- Europa.

Als Plannings Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de Trailer route tussen het vasteland en het Verenigd Koninkrijk en het Verenigd Koninkrijk en het vasteland. Samen met de Klantenservice en jouw planningsteam zorg je voor een vlotte werking en lever je een service van topkwaliteit aan de klant. Bij operationele vraagstukken zoek je naar oplossingen met oog voor de klant.

Het belangrijkste doel is om de vaste wekelijkse trailerscapaciteit te vullen. Bij onder- of overcapaciteit ga je in gesprek met interne en externe stakeholders om de capaciteit te minimaliseren of te maximaliseren.

Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en streeft naar operational excellence en verbeterde klantmarges. Je analyseert het bedrijf om ontwikkelingsgebieden te identificeren en onderhandelt met zowel klanten als vervoerders in geval van een veranderende bedrijfsomgeving.

Je ontmoet zowel klanten als vervoerders regelmatig om prestaties, prijzen en ontwikkelingsmogelijkheden te bespreken. Samen met het reefer management team en uw Britse collega’s laat je het bedrijf groeien aan de export- en importkant.

Je hebt leiderschapservaring en sterke organisatorische vaardigheden. Je communiceert effectief met alle lagen in het bedrijf. Je stelt duidelijke doelen en targets en deelt de visie van het bedrijf met je operationele team.

Belangrijkste verantwoordelijkheden
 • Beheren, evalueren en ontwikkelen van toegewezen werknemers (6-8 werknemers);
 • HR assisteren bij rekrutering, indien nodig;
 • Werk samen met het lokale en Britse management om acties op korte en middellange termijn te plannen en uit te voeren;
 • Zorgen voor realisatie van jaarlijks en maandelijks budget Deelnemen aan aanbestedingen en ad-hocprijzen geven;
 • Neem deel aan het budgetterings- en rapportageproces Ontwikkelen, implementeren en herzien van operationeel beleid en procedures;
 • Bekijk en onderhandel over jaarlijkse prijzen en algemene voorwaarden met partners;
 • Faciliteer het oplossen van grote claims en klachten;
 • Blijf op de hoogte van de nieuwste marktontwikkeling en concurrentie Bezoek klanten samen met DFDS-verkopen;
 • Identificeer en pak problemen en kansen voor DFDS aan.
Speciale vaardigheden vereist
 • Uitstekende klantgerichtheid, waaronder het vermogen om effectief te communiceren met alle type interne- en externe klanten;
 • Zelfstarter die het bedrijf zal aansturen en continu zal verbeteren Financiële vaardigheden (budget minded / “denken met de portemonnee”);
 • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden;
 • Ervaring in de logistiek;
 • Leiderschapservaring en sterke organisatorische vaardigheden Comfortabel in een internationale zakelijke omgeving.
U rapporteert aan:

Operationeel Directeur Cold Chain Vlaardingen

Wat bieden wij

Een unieke kans om deel uit te maken van de verdere uitbreiding van DFDS Logistics. Wij bieden je een interessante werkplek, werkend in een financieel sterk bedrijf met groeiambitie en focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Je gaat aan de slag met veel verschillende beroepsgroepen en collega’s. Focus op persoonlijke ontwikkeling. Mogelijkheden om te groeien en uit te breiden in verschillende rollen in de loop van de tijd naarmate het bedrijf groeit.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan door je cv en motivatie naar dfds.job.nl@dfds.com te sturen of door onderstaand formulier in te vullen.

Business administrator

DFDS logistics Vlaardingen business administrator

Wil jij in het midden van een dynamisch en groeiend Europees Logistiek bedrijf staan? Waar je een belangrijke rol gaat spelen in de ontwikkeling en groei van de business unit. DFDS Logistics zoekt een: Business administrator

Als Business Administrator zorg jij dat alle offerte en spottarieven correct in het operationele systeem van DFDS verwerkt staan. Tegen het einde van de maand zorg je dat alle tarieven correct verwerkt zijn in het systeem, zodat de afdeling business control een zo compleet mogelijke maandafsluiting kan draaien.

Je bent verantwoordelijk voor het correct uitbelasten van de omzet naar de klanten. Je kijkt met een kritische blik naar de afgegeven tarieven en stelt vragen aan de operationele afdelingen als je afwijkingen ziet in margins. Je informeert klanten op regelmatige basis omtrent veranderde variabele kosten en bent het eerste aanspreekpunt als klanten vragen hebben over de door jou opgestelde facturen.

Op wekelijkse basis doorloop je de klantdisputen en achterstallige betalingen, samen met het Finance Shared Service Center van DFDS. Je zet acties uit om deze correct af te handelen en escaleert de situatie naar je manager wanneer nodig.

Samen met de operationele afdelingen zorg je ervoor dat klanten tijdig en correct worden geïnformeerd over mogelijke extra kosten. Wanneer nodig belast je deze kosten uit. Wanneer er een tarief aanvraag binnen komt pak je deze op en zorg je dat de klant tijdig een correct tarief terugontvangt. Je schakelt met het operationele team om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de klant te bedienen.

Verantwoordelijkheden
 • Verwerken van offertes in het operationele systeem van DFDS;
 • Het correct uitbelasten van de tarieven en mogelijke extra ontstane kosten;
 • Klanten informeren over tariefsaanpassingen;
 • Het onder controle houden van de “overdues” en het tijdig oplossen van klantdisputen;
 • Het afgeven van (spot)tarieven en de opvolging hiervan;
 • Met een kritische blik kijken naar de huidige manier van werken en het aandragen van mogelijke verbeterpunten.
Wat vragen wij van jou?
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Kritisch;
 • Probleem oplossend, durft beslissing te nemen;
 • Engels goed in woord en geschrift.
Wat bieden wij?
 • DFDS biedt een competitief salaris pakket;
 • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden;
 • Collectieve zorg verzekering;
 • Meevaren op onze passagiers schepen;
 • Een financieel sterk bedrijf met de ambitie om te groeien en de focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Solliciteer nu!

Herken jij jezelf in bovenstaande en kun je niet wachten bij DFDS aan de slag te gaan? Stuur je cv en motivatie naar dfds.job.nl@dfds.com of solliciteer direct via onderstaand formulier!

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap.

Monteur bovenbouw

DFDS logistics Vlaardingen monteur bovenbouw

Ben jij een dynamische professional, nieuwsgierig om te leren en te ontwikkelen? Heb je passie voor de haven en techniek, en oog voor verbeteringen? Ben je dan klaar voor de volgende stap in je carrière om jouw ervaring en enthousiasme in te zetten voor onze Technische Dienst & Workshop (TSW)?

DFDS vlaardingen zoekt een: Monteur bovenbouw

Onze Monteur Bovenbouw is een professional die op efficiënte en correcte wijze werkzaamheden uitvoert die gerelateerd zijn aan het onderhouden en repareren van de bovenbouw van trailers van klanten. Je draagt o.a. zorg voor het wassen van trailers, shunten van ladingeenheden en ondersteunende taken in de overlaadloods. Ook verwerk je werkzaamheden in verschillende systemen en zorg je voor een juiste en tijdige overdracht van werkzaamheden aan collega’s. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het behalen van een optimaal resultaat onder diverse omstandigheden waarbij veiligheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Je bent proactief in het meedenken bij het oplossen van problemen. Je helpt waar nodig de procedures in de TSW te verbeteren en jerapporteert aan de Meewerkend Voorman.

Profiel: Vaardigheden, ervaring en opleiding
 • Technische opleiding op (V)MBO niveau;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal en bij voorkeur basis Engels;
 • Probleem oplossend vermogen en stressbestendig;
 • Zelfstarter, teamplayer en servicegericht.
Wat bieden wij?
 • Een competitief salaris pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en trainingen;
 • Ruimte om door te groeien binnen de organisatie;
 • Gebruikmaken van de overtochten van DFDS;
 • Fulltime functie (40 uur per week).
Solliciteer nu!

Vind je de functie interessant en voldoe je aan de verwachtingen, dan horen we graag van je! Dien je CV en sollicitatie in per mail naar dfds.job.nl@dfds.com of vul onderstaand formulier in! Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leon van Campen, Manager TSW & Assets via levan@dfds.com of 06-20446913. De positie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld. 

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap.

APK keurmeester

DFDS Logistics Vlaardingen APK keurmeester

Ben jij een dynamische professional, nieuwsgierig om te leren en te ontwikkelen? Heb je passie voor de haven en techniek én oog voor kwaliteit? Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière en wil je jouw enthousiasme inzetten voor onze Technische Dienst & Workshop (TSW)?

DFDS vlaardingen zoekt een: APK keurmeester zware voertuigen

Onze APK Keurmeester Zware Voertuigen is een professional die op efficiënte en correcte wijzeAPK’s aan eigen trailers en trailers van klanten uitvoert. Daarnaast voert hij werkzaamheden uit die gerelateerd zijn aan het onderhouden en repareren van onder andere trailers.

Je draagt zorg voor de tijdige uitvoering van de werkzaamheden. Hierbij ligt de nadruk opkwaliteit, veiligheid, efficiëntie, resultaat en samenwerking. Je bent proactief in het structureel oplossen van problemen. Je helpt waar nodig de procedures in de Technische Dienst te verbeteren.

Profiel: Vaardigheden, ervaring en opleiding
 • In bezit van APK -keurmeester Zware Voertuigen (APK 1 of APK 1 Beperkt);
 • Of in bezit van 1e monteursdiploma bedrijfsvoertuigen en bereid zijn om APK 1 te halen;
 • Kennis van Trailers is een pre;
 • Goede communicatieve vaardigheden, kennis van Nederlands en Engels;
 • Probleemoplossend vermogen, stressbestendig en servicegericht;
 • Zelfstarter, teamplayer en commerciële instelling.
Wat bieden wij?
 • Een uitstekend salaris pakket met ploegentoeslag en met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met oa; 25 vakantie dagen, 11,5 ADV, vakantietoeslag van 10,3%;
 • Fulltime functie (40 uur per week) met afwisselend ochtend- en avonddiensten (7.00 -15.30 en 13.30 – 22.00 uur);
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en trainingen;
 • Ruimte om door te groeien binnen de organisatie;
 • Gebruikmaken van de overtochten van DFDS.
Solliciteer nu!

Vind je de functie interessant en voldoe je aan de verwachtingen, dan horen we graag van je! Dien je CV en sollicitatie in per mail naar dfds.job.nl@dfds.com of vul onderstaand formulier in! Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leon van Campen, Manager TSW & Assets via levan@dfds.com of 06-20446913. De positie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld. 

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap.

HR adviseur

DFDS Logistics Vlaardingen HR adviseur

DFDS ontwikkelt zich snel, we zijn op weg naar een gemoderniseerde, gedigitaliseerde en meer schaalbare versie van de organisatie om continue groei en winstgevendheid veilig te stellen. Gezien de ontwikkeling die momenteel plaatsvindt in onze People Divisonzoeken wij een: HR adviseur

Je maakt deel uit van het HR team (locatie Vlaardingen) in een internationale organisatie met diverse HR uitdagingen op processen, beleid en operatie.

Uitgebreide verantwoordelijkheden

Voor de rol van de HR adviseur zoeken wij een ervaren HR professional die in staat is een sterke relatie op te bouwen met de business stakeholders, en die kan acteren als trusted advisor en beïnvloeder. Je inspireert business leiders en zet aan tot reflectie waarbij kansen en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven worden bekeken. De HR adviseur weet met de kennis van het volledige HR landschap, alsook met de HR middelen, dit op juiste wijze in te zetten om de behoefte van de business te ondersteunen en ontwikkelen. Samen met business leiders geef je vorm, stuur en implementeer je de people agenda in lijn met bedrijfsstrategie van de business unit. Je ondersteunt leiders op verschillende HR gerelateerde topics. Je bent een talentontwikkelingsexpert en weet dit te identificeren, ontwikkelen en behouden. In de uitvoering van je rol omvat het samenwerken met je Hr collega’s en managers op business en HR gerelateerde thema’s.

Profiel

Naast een Bachelor in Business, HR of een vergelijkbare opleidingsachtergrond, beschik je over kennis van het volledige HR-landschap. Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring als HR adviseur.Jedenkt mee, adviseert en daagt de business uit in hun ontwikkeling. Je loopt vooruit en gaat samen met je team voor het beste resultaat.

Bij voorkeur heb je ervaring in een internationale organisatie. Zelf beschik je over sterke people skills. Om de belangrijke taak van stakeholdermanagement te ondersteunen schakel je moeiteloos met collega’s van verschillende disciplines, heb je oog voor verschillende belangen en houd je zaken graag in beweging. Verder ben je communicatief sterk (zowel in Nederlands als Engels vloeiend), tactvol, doortastend, initiatiefrijk en flexibel.

Aanbod

Naast deze uitdagende fulltime functie bieden wij een goed salaris en ontwikkel- en trainingsmogelijkheden. Je kunt gratis gebruikmaken van de overtochten van DFDS.

Solliciteer nu!

Vind je de baan interessant en voldoe je aan de verwachtingen, stuur dan je cv en sollicitatie naar dfds.job.nl@dfds.com. We zullen de aanvragen doorlopend evalueren. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Daniëlle de Visser-Roelevink 06-26131155. De functie wordt zo spoedig mogelijk ingevuld.

DFDS zet zich in voor gelijke kansen op werk, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, religie, geslacht, nationale afkomst, seksuele geaardheid, leeftijd en burgerschap

Transport planner

Ben je op zoek naar een dynamische baan in een snelgroeiende en internationale organisatie? En werk je graag voor klanten met een team fijne collega’s? Dan hebben wij een mooie uitdagende rol voor jou! Ter uitbreiding van ons team op onze container afdeling zijn wij op zoek naar een: Transport planner

Functieomschrijving

Als transportplanner schakel je dagelijks met je collega’s, chauffeurs en klanten om de planning van de containers binnen Europa zo optimaal en efficiëntmogelijk te laten verlopen. Je volgt de vrachtwagens en weet hoe de ritten verlopen zodat je snel kunt inspelen op situaties. Je houdt ervan om in de transportsector te werken. De hectiek van de dag geeft je de drive om iedere dag een optimale planning te verzorgen. Het team bestaat uit 4 enthousiaste planners.

Verantwoordelijkheden

Zorg dragen voor een optimale transportplanning zowel nationaal als internationaal. Contact onderhouden met klanten, charters en chauffeurs Het juist instrueren van chauffeurs/vervoerders Het verwerken van de gegevens in het transportsysteem. Telefoondienst (1 x per 4 weken in de avond en weekenden bereikbaar) is onderdeel van jouw werkweek.

Wat vragen wij van jou?
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in word en geschrift;
 • MBO4 werk en denk niveau;
 • Geografische kennis;
 • Klantgericht, oplossingsgericht, overuigingskracht;
 • Enthousiast, accuraat en pro actieve houding;
 • Ervaring in de transport wereld is een pre;
 • Kennis van ADR en Douaneformaliteiten is een pre.
Wat bieden wij?
 • DFDS biedt een competitief salaris pakket;
 • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden;
 • Collectieve zorg verzekering;
 • Meevaren op onze passagiers schepen;
 • Een financieel sterk bedrijf met de ambitie om te groeien en de focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Herken jij jezelf in bovenstaande en kun je niet wachten bij DFDS aan de slag te gaan? Stuur je cv en motivatie naar dfds.jobs.nl@dfds.com of vul onderstaand formulier in!

Customer service coördinator

DFDS Logistics Vlaardingen Customer service coordinator

Wil jij in het midden van een dynamisch en groeiend Europees Logistiek bedrijf staan? Waar je een belangrijke rol gaat spelen in de ontwikkeling en groei van de business unit. DFDS Vlaardingen zoekt een: Customer service coördinator

Functieomschrijving

Als Customer Service Coördinator ben je het schakelpunt tussen de operationele afdelingen en de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van het bestaande klantenpakket. Je voegt de boekingen van klanten toe in het systeem en geeft klanten informatie over zijn zendingen. Je speelt in op operationele problemen en zorgt ervoor dat de klant ter alle tijden geïnformeerd blijft. Samen met de klant en de operationele afdelingen zoek je passende oplossingen.

Samen met de Transportplanning kijk je welke ladingen en lossingen gecombineerd kunnen worden en schakel je met de klant. Het doel is om een zo hoog mogelijke service te verlenen terwijl je de kosten zo laag mogelijk weet te houden. In de dagelijkse operationele meeting loop je de dag door en kijk je samen met de andere afdelingen waar de uitdagingen van de week liggen. Deze worden besproken en acties worden uitgezet zodat de week zo goed mogelijk verloopt.

Je onderhoudt de relatie met de klant en contacteert je klanten wekelijks om terug te kijken op de afgelopen week en de volume verwachting voor de komende periode door te spreken. Je houdt de klant ten alle tijden op de hoogte van mogelijke extra kosten zoals wachttijden en demurrage. Mochten deze kosten daadwerkelijk ontstaan dan zorg je dat de klant deze kosten conformeert waarna je zorgt voor een juiste administratieve afhandeling.

DFDS heeft het digitaal werken en het minimaliseren van onnodige informatie hoog in het vaandel staan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de klant om zelf digitaal te boeken en informatie op te zoeken over hun zendingen. Jij draagt deze visie uit en bespreekt met de klant de mogelijkheden die er binnen DFDS zijn met betrekking tot digitaal boeken

Verantwoordelijkheden
 • Het meedenken met de klant en het zoeken naar oplossingen wanneer de klant een probleem of vraag bij je neerlegt;
 • Schakelen met de Transportplanning om een hoog mogelijke service tegen een zo’n scherp mogelijke kost te verlenen;
 • Het oplossen van operationele vraagstukken in samenwerking met de operationele afdelingen;
 • De klant op de hoogte houden van mogelijke extra kosten en deze op de juist manier doorbelasten;
 • Zorgdragen voor een goede en accurate administratie;
 • Het uitdragen van de visie tot digitaal werken.
Wat vragen wij van jou?
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Proactief;
 • In staat om te werken in een flexibele omgeving en in teamverband;
 • Goed in de Engelse taal, in woord en geschrift.
Wat bieden wij?
 • DFDS biedt een competitief salaris pakket;
 • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden;
 • Collectieve zorg verzekering;
 • Meevaren op onze passagiers schepen;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een financieel sterk bedrijf met de ambitie om te groeien en de focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een passend salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • Een uitdagende functie in een internationale en groeiende onderneming;
 • Een werkomgeving waar niet alleen jij als medewerker centraal staat, maar ook als persoon;
 • Minstens 24 verlofdagen én 3,5 ATV dagen;
 • Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reizen met onze ferry’s, een fietsplan en mogelijke collectiviteitkorting op jouw zorgkostenverzekering.

Herken jij jezelf in bovenstaande en kun je niet wachten bij DFDS aan de slag te gaan? Stuur je cv en motivatie naar dfds.jobs.nl@dfds.com of vul onderstaand formulier in!