DFDS Logistics Vlaardingen HR business partner

DFDS ontwikkelt zich snel, we zijn op weg naar een gemoderniseerde, gedigitaliseerde en meer schaalbare versie van de organisatie om continue groei en winstgevendheid veilig te stellen. Gezien de ontwikkeling die momenteel plaatsvindt in onze People Divison zoeken wij een

HR business partner

Als HR business partner maak  je deel uit van het HR team (locatie Vlaardingen) in een internationale organisatie met diverse HR uitdagingen op processen, beleid en operatie.

Uitgebreide verantwoordelijkheden

Voor de rol van de HR Business Partner zoeken wij een ervaren HR professional die in staat is een sterke relatie op te bouwen met de business stakeholders, en die kan acteren als trusted advisor en beïnvloeder. Je inspireert business leiders en zet aan tot reflectie waarbij kansen en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven worden bekeken. De HR Business Partner weet met de kennis van het volledige HR landschap, alsook met de HR middelen, dit op juiste wijze in te zetten om de behoefte van de business te ondersteunen en ontwikkelen. Samen met business leiders geef je vorm, stuur en implementeer je de people agenda in lijn met bedrijfsstrategie van de business unit. Je coacht en ondersteunt leiders op verschillende HR gerelateerde topics. Je bent een talentontwikkelings expert en weet dit te identificeren, ontwikkelen en behouden. In de uitvoering van je rol omvat het samenwerken met de HR-directeur, HR-adviseurs, Business Directors en managers op business en HR gerelateerde thema’s.

Profiel

Naast een Bachelor in Business, HR of een vergelijkbare opleidingsachtergrond, beschik je over uitgebreide kennis van het volledige HR-landschap. Je bent een stevige sparringpartner voor directie en management, je denkt mee, adviseert en daagt de business uit in hun ontwikkeling. Je loopt vooruit en gaat samen met je team voor het beste resultaat.

Bij voorkeur heb je ervaring in een internationale organisatie. Zelf beschik je over sterke people skills en ben je inhoudelijke en procesmatig goed onderlegd. Om de belangrijke taak van stakeholdermanagement te ondersteunen schakel je moeiteloos met collega’s van verschillende disciplines, heb je oog voor verschillende belangen en houd je zaken graag in beweging. Verder ben je communicatief sterk (zowel in Nederlands als Engels vloeiend), tactvol, doortastend, initiatiefrijk en flexibel.

Aanbod
Naast deze uitdagende fulltime functie bieden wij een goed salaris en ontwikkel- en trainingsmogelijkheden. Je kunt gratis gebruikmaken van de overtochten van DFDS.
Interesse?

Vind je de baan interessant en voldoe je aan de verwachtingen, stuur dan je cv en motivatie naar dfds.job.nl@dfds.com.