DFDS Wijchen helpt 4BLUE te groeien

DFDS Wijchen helpt 4BLUE te groeien

Onze partner 4BLUE, een fullservice groothandel in zonnestroomsystemen heeft de afgelopen periode een enorme groei doorgemaakt. Groei is een mooi fenomeen voor een organisatie, maar brengt vaak ook logistieke uitdagingen met zich mee. Hiervoor heeft 4BLUE de hulp ingeroepen van hun logistieke partner DFDS Wijchen. Door snel met elkaar te schakelen en flexibiliteit te bieden zonder de kwaliteitseisen uit het oog te verliezen, heeft DFDS Wijchen ervoor gezorgd dat de Supply Chain van 4BLUE de groei goed kon ondervangen. Op deze manier kon 4BLUE de kwaliteit en servicewelke hun klanten gewend zijn blijven bieden.

Robert-Paul Evers, MD 4BLUE vertelt: ‘’ In de afgelopen periode hebben we voor vele uitdagingen gestaan. De extreem toegenomen vraag heeft voor veel extra druk op de Supply Chain gezorgd. Deze uitdaging kun je alleen oplossen door echt de samenwerking met elkaar op te zoeken. Ik ben dan ook enorm trots op de manier hoe DFDS Wijchen met ons heeft meegedacht in deze periode.’’

Als blijk van waardering heeft 4BLUE een frietkar op het terrein van DFDS Wijchen beschikbaar gesteld waar personeel kon genieten van een heerlijk frietje en snacks.

Ten alle tijden een betrouwbare partner zijn waar kwaliteit voorop staat; één van dedrijfveren van DFDS Wijchen; eentje welke bewezen heeft te zorgen voor groei bij onze klanten.

We move for all to grow.