DFDS logistics en NEC Nijmegen blazen nieuw leven in samenwerking

DFDS en NEC blazen nieuw leven in samenwerking

Bij HSF Logistics stond talentontwikkeling altijd hoog op de agenda. Diverse (sport) talenten werden gesponsord en daar hoorde de Voetbalacademie van N.E.C. ook bij.

HSF is inmiddels DFDS, maar het gedachtengoed dat talent de kans moet krijgen om zijn of haar ambities waar te maken blijft bestaan. Er hoefde dan ook niet lang nagedacht te worden over de vraag of DFDS de samenwerking met N.E.C. wilde voorzetten, alleen vanaf dit seizoen in een DFDS jasje. Op woensdag 17 augustus 2022 is in het Goffertstadion is het samenwerkingscontract getekend en is daarmee de verbinding met N.E.C. weer officieel.  

“De samenwerking tussen DFDS en de Voetbalacademie van N.E.C. is een logische stap. Als DFDS vinden we het belangrijk dat talent de kans krijgt om zijn of haar ambities waar te maken. Een hoofdsponsoring van de Academie sluit naadloos aan op dit gedachtengoed. Talentontwikkeling heeft voor beide organisaties een hoge prioriteit, waardoor we in N.E.C. een juiste lokale partij hebben gevonden’’, aldus Patrick Newby, Managing Director DFDS Nijmegen.

Waar HSF eerst alleen de regioteams en de O-11 en O-12 sponsorden, sponsort DFDSnu alle teams binnen de academie. De samenwerking is daarmee niet alleen verlengd, maar ook uitgebreid. Het belooft een mooi seizoen te worden.